ÇANAKKALE / ÇAN - ŞEHİT EMİN AYDIN İMAM HATİP ORTAOKULU

Ağu

Yine Gururluyuz..".Onurlu Gecmisten Aydınlık Geleceğe" sloganiyla yola cikan bizler; 8 Fen Lisesi , 1 Sosyal Bilimler ile Proje İmam Hatip Güzel Sanatlar ve Spor Liselerine yerleşen öğrencilerimizle beraber %40'ın üzerinde öğrencimizi nitelikli okullara yerleştirdik Bu başarıyı sağlayan öğretmenlerimize teşekkür  ediyor, öğrencilerimizi tebrik ediyoruz..Sizinle gurur duyuyoruz....

May

Kültürümüzü tanımak değerlerimize sahip çıkmak ve onları geleceğe taşımak en önemli görevimiz. Bunun için de sanattan edebiyata bilime kadar bu vatana hizmet etmiş geçmişte iz bırakan önemli şahsiyetleri tanımak gerekir. Bu bağlamda Türkçe öğretmenlerimiz dedbiyatımızda iz bırakan şairleimize ait şiirlerle sınıf iç etkinlikler düzenlediler. Türkçe Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Öğrencilerimizi yönlendirmek onların gelecekte hem başarılı hem de mutlu olmalarını sağlamak için onları çok iyiy tanımak lazım.Aynı zamanda doğru okullara ve mesleğe yönlendirme açısından da çok önemli.Bu amaç Okul Psikolojik Danışmanımız Feyza YÜKSEK DEMİREL Bireyi Tanıma Teknikleri , Öğrencilerin İlgi ve Yeteneklerini Keşfetme konulu sunumunu öğretmen arkadaşlarla paylaştı. Çok verimli bir sunum oldu.Psikolojik Danışmanımıza ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz öğrencileriyle ve velilerimizle sabah namazı etkinliği düzenledik. Okulumuz yakınındaki Karşıyaka Camıında düzenlediğimiz etkinliğe velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.Din Kültürü öğretmenimizin imamlık,  7. Sınıf öğrencimizin müezzinlik yaptığı namaz sonrası veli-öğrenci ve cemaate çorba ve kahvaltı ikramı yapıldı.Etkinliğimize katılan öğrenci ve velilerimiz yanısıra İlçe Müftümüze, STK temsilcilerimize çok teşekkür ediyoruz.

May

8.Sınıf öğrencilerimizle meslek tanıtım çalışmalarımızı yaptık.Farklı meslek grupları ve mezun öğrencilerimizle yüzyüze ve şehir dısında olanlara online yaptığımız çalışmalarda öğrencilerimiz misafirlerimizi dinlediler ve merak ettikleri soruları sordular.Sınav öncesi biraz da motivasyonlarını arttırmış olduk.

Şbt

İll çapında yapılan Bocce müsabakalrında ildördüncüsü olan kızlar takımımız kupalarını aldılar. Aynı zamanda il çapında yapılan futsal turnuvasında ikinci olan ve il yarı final maçlarına katılma hakkı elde eden futsal takımı öğrencilerimizi de tebrik ediyor il maçlarında başarılar diliyoruz. Beden Eğitimi öğretmenimize de teşekkür ediyoruz.